Welkom bij bulthaup ligna recta, spring gerust binnen in onze frisse showroom om ook het hart van uw leefruimte een persoonlijke touch te geven!

Samen leerden we ons vak in de vernieuwende wereld van bulthaup. Vaak heel gevarieerde klanten, die niet over één nacht ijs gaan bij het ontwerp van hun leefruimte. Het kan geen toeval zijn dat we er samen, keer op keer, uitkomen met een persoonlijk en warm project. Voor ons is de essentie, een ruimte te ontwerpen waar u kan genieten van heerlijk koken en hartverwarmend genieten, zonder afbreuk te doen aan uw wensen en verlangens. De harmonie tussen pure vormgeving en tijdloze functionaliteit dragen wij immers hoog in het vaandel; steeds in functie van uw budget en de gekozen materialen.

Klanten kunnen op ons rekenen. Wij zijn er echt altijd voor U.

klik hier om onze brochure te bekijken


Terugblik Realty 2019

bulthaup was trotse exposure partner van de professionele vastgoedbeurs Realty19. In The Real Meet by bulthaup, uitgerust met een b1 keuken, ontdekte men er de toegevoegde waarde van ons premium keukenmerk aan vastgoedprojecten.

Bekijk meer sfeerbeelden

blog

Volg onze blog vol persoonlijke verhalen over mensen met passies. Gluur binnen in huizen vol inspiratie, van appartement tot unieke architectuur. De mooiste binnenkijkers vol keukenverhalen.

naar de blog

expomodellen te koop

Wij vernieuwen regelmatig onze showroom; profiteer daarvan en werp een blik op onze expomodellen

parking

Opgelet, momenteel zijn er veel bouwwerken in de buurt. We beschikken over een bovengrondse bezoekersparking, aan de Van Schoonbekestraat 1. Deze is enkel bereikbaar via de Harmoniestraat en de Lange Lozanastraat - de Van Schoonbekestraat is tijdelijk een éénrichtingsstraat.

b2 ∙ the jane table

Intimacy is about connection.
bulthaup draagt de sfeer van samenkomen rond de tafel hoog in het vaandel. Een gepersonaliseerde, vrijstaande werkbank uit de b2 reeks van bulthaup werd gecombineerd met een kolomkastenwand in laminaat ‘platina’ uit de b3 reeks. Nick Bril ziet zijn keuken in The Jane Table als een plaats om dichter bij zijn klanten te komen, maar ook als een labo waar hij nieuwe dingen kan testen en introduceren. De b2 werkbank sluit qua concept mooi aan bij dit opzet.

b3 ∙ reflection

May your choices reflect your hope.
Voor de keukeninrichting stelde de bouwheer kwalitatieve materialen, soberheid, discretie en verfijnde afwerking voorop. Een puristisch keukeneiland, dat licht reflecteert door zijn geanodiseerde aluminium, en een vormgevende functionele wand zijn het resultaat.

b1 ∙ simplicity

There is beauty in simplicity.
Deze realisatie kwam tot stand na intens overleg met de klant. In de woning overheersen strakke lijnen in zwart, wit en hout. We kozen voor een tijdloos design, dat ruimte laat voor accentkleuren en reissouvenirs.

b3 ∙ stainless

You are my home.
de keuken moest sober en strak zijn en een industri­ële karakter benadruk­ken, maar toch verfijning uitstra­len om in de rest van deze prachtige herenwoning te passen. de b3 roestvrijstalen keuken met een kastenwand witte laminaat en aluminium randen bleek hiervoor de meest geschikte oplossing.