Welkom bij bulthaup ligna recta, spring gerust binnen in onze frisse showroom om ook het hart van uw leefruimte een persoonlijke touch te geven!

Samen leerden we ons vak in de vernieuwende wereld van bulthaup. Vaak heel gevarieerde klanten, die niet over één nacht ijs gaan bij het ontwerp van hun leefruimte. Het kan geen toeval zijn dat we er samen, keer op keer, uitkomen met een persoonlijk en warm project. Voor ons is de essentie, een ruimte te ontwerpen waar u kan genieten van heerlijk koken en hartverwarmend genieten, zonder afbreuk te doen aan uw wensen en verlangens. De harmonie tussen pure vormgeving en tijdloze functionaliteit dragen wij immers hoog in het vaandel; steeds in functie van uw budget en de gekozen materialen.

Klanten kunnen op ons rekenen. Wij zijn er echt altijd voor U.

Brochure


blog

Volg onze blog vol persoonlijke verhalen over mensen met passies. Gluur binnen in huizen vol inspiratie, van appartement tot unieke architectuur. De mooiste binnenkijkers vol keukenverhalen.

naar de blog

expomodellen te koop

Wij vernieuwen regelmatig onze showroom; profiteer daarvan en werp een blik op onze expomodellen

parking

Opgelet, momenteel zijn er veel bouwwerken in de buurt. We beschikken over een bovengrondse bezoekersparking, aan de Van Schoonbekestraat 1. Deze is enkel bereikbaar via de Harmoniestraat en de Lange Lozanastraat - de Van Schoonbekestraat is tijdelijk een éénrichtingsstraat.

Als u dat wilt, nodigen we u graag uit voor de speciale culinaire en andere events in onze showroom.
Kom langs bij bulthaup ligna recta en ervaar zelf het verschil.

Lees meer

soul∙food

don't be eye candy | be soul food.
een keuken met een hart; een warm gevoel; een echte thuis. Ze raakt net daar waar ze moet, en biedt een ongelooflijke werkruimte voor de echte cuisinist. Een karakter waar de klant zich helemaal in herkent, een bulthaupkeuken op maat.

wander∙lust

A strong desire to explore the world. This family is a chameleon.
A space created by different impulses, affected by extravert influences and the need for everchanging atmospheres throughout all day and night.