Contact

bulthaup ligna recta
Van Schoonbekestraat 1
2018 Antwerpen
bulthaupantwerpen@lignarecta.be

Openingstijden

dinsdag t.e.m. vrijdag van 11u-18u
zaterdag van 11u tot 17u
maandag, zondag & feestdagen gesloten
steeds een bezoek mogelijk op afspraak

b3 ∙ black oak

b3 ∙ black oak

b3 ∙ walnut

b3 ∙ walnut

You are my home.

You are my home.

de keuken moest sober en strak zijn en een industri­ële karakter benadruk­ken, maar toch verfijning uitstra­len om in de rest van deze prachtige herenwoning te passen. de b3 roestvrijstalen keuken met een kastenwand witte laminaat en aluminium randen bleek hiervoor de meest geschikte oplossing.

follow your passion, it will lead you to your purpose

follow your passion, it will lead you to your purpose

De materialen in onze bulthaup keuken - sterke, duurzame laminaat en aluminium plinten - zorgen voor een stress-vrij gebeuren. Kinderen kunnen zorgeloos met fietsjes rondrijden en de keuken is erg gebruiksvriendelijk. Onze dochter Elle helpt ook ontzettend graag mee. Het is dan fijn om weten dat je met goede materialen werkt die tegen een stootje kunnen. Voor ons is de keuken als sociale ruimte een heel belangrijk iets. Dat is in onze nieuwe woning alvast een succes, zelfs onze vrienden komen graag koken voor ons - liever hier dan bij hen thuis!

A strong desire to explore the world.

A strong desire to explore the world.

This family is a chameleon. A space created by different impulses, affected by extravert influences and the need for everchanging atmospheres throughout all day and night.

find your fire

find your fire

Eiken visgraatparket, duurzame vloertegels op groot formaat en een rustig wit op de muren zijn de hoofdcomponenten in het minimalistisch materialenpalet. Met een ruitjesblad onder de arm trokken we naar bulthaup Ligna Recta hier in de buurt. We wisten heel goed wat we wilden en bulthaup speelde in op onze keuzes met verfijnde details. We kozen voor een combinatie van stoer roestvrij staal met wit laminaat en warme notelaar. Het feit dat bulthaup hier vlakbij is en met een kleinschalig team alles tot in de puntjes opvolgt, maakte het proces erg aangenaam. Even snel binnenspringen is in Antwerpen niet altijd voor de hand liggend, maar hier lukte dat dus wel!

Intimacy is about connection.

Intimacy is about connection.

The Jane Table is idee van chef Nick Bril dat draait om private dining voor kleine groepen in een industrieel pand op de PAKT-site, gelegen naast restaurant The Jane in het Antwerpse Groen Kwartier. Nick Bril, headchef en mede-eigenaar van restaurant The Jane: “In the Jane brengen we topgastronomie, telkens voor een volledige bezetting van het restaurant en de bar. Hier verloopt alles gesynchroniseerd en afgemeten. The Jane Table is kleinschaliger, er is tijd voor direct contact met een klein gezelschap. Hier staat een intieme, huiselijke sfeer centraal en kan ik dicht bij de gasten zijn.” bulthaup draagt de sfeer van samenkomen rond de tafel hoog in het vaandel. Een gepersonaliseerde, vrijstaande werkbank uit de b2 reeks van bulthaup werd gecombineerd met een kolomkastenwand in laminaat ‘platina’ uit de b3 reeks. De vrijstaande bulthaup b2 keuken roept een werkplaatsgevoel op. Nick Bril ziet zijn keuken in The Jane Table als een plaats om dichter bij zijn klanten te komen, maar ook als een labo waar hij nieuwe dingen kan testen en introduceren. De b2 werkbank sluit qua concept mooi aan bij dit opzet.

There is beauty in simplicity.

There is beauty in simplicity.

Deze realisatie kwam tot stand na intens overleg met de klant. In de woning overheersen strakke lijnen in zwart, wit en hout. We kozen voor een tijdloos design, dat ruimte laat voor accentkleuren en reissouvenirs.