Contact

bulthaup ligna recta
Van Schoonbekestraat 1
2018 Antwerpen
bulthaupantwerpen@lignarecta.be

Openingstijden

dinsdag t.e.m. vrijdag van 11u-18u
zaterdag van 11u tot 17u
maandag, zondag & feestdagen gesloten
steeds een bezoek mogelijk op afspraak

Welkom bij bulthaup ligna recta, spring gerust binnen in onze frisse showroom om ook het hart van uw leefruimte een persoonlijke touch te geven!

Samen leerden we ons vak in de vernieuwende wereld van bulthaup. Vaak heel gevarieerde klanten, die niet over één nacht ijs gaan bij het ontwerp van hun leefruimte. Het kan geen toeval zijn dat we er samen, keer op keer, uitkomen met een persoonlijk en warm project. Voor ons is de essentie, een ruimte te ontwerpen waar u kan genieten van heerlijk koken en hartverwarmend genieten, zonder afbreuk te doen aan uw wensen en verlangens. De harmonie tussen pure vormgeving en tijdloze functionaliteit dragen wij immers hoog in het vaandel; steeds in functie van uw budget en de gekozen materialen.

Klanten kunnen op ons rekenen. Wij zijn er echt altijd voor U.

showroomkeukens te koop

Onze showroomkeukens worden regelmatig vernieuwd. Ontdek de gunstige voorwaarden van onze showroomkeukens te koop.

Inspiratieboek bestellen

inspiratieboek bestellen

Ontvang vrijblijvend het bulthaup inspiratieboek boordevol ideeën voor het ontwerpen van uw persoonlijke keuken en leefruimte. Vraag het inspiratieboek aan en laat bulthaup u de mogelijkheden schetsen.

bulthaup b3 systeemmuur op Design Nation Kortrijk

bulthaup als partner voor architecten

bulthaup presenteerde op Design Nation haar veelzijdige bulthaup b3 systeem aan architecten & interieurarchitecten. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek onze showroom en ontdek hoe bulthaup kan harmoniëren met uw architectonische visie.

parking

Opgelet, momenteel zijn er veel bouwwerken in de buurt. We beschikken over een bovengrondse bezoekersparking, aan de Van Schoonbekestraat 1. Deze is enkel bereikbaar via de Harmoniestraat en de Lange Lozanastraat - de Van Schoonbekestraat is tijdelijk een éénrichtingsstraat.

blog

Volg onze blog vol persoonlijke verhalen over mensen met passies. Gluur binnen in huizen vol inspiratie, van appartement tot unieke architectuur. De mooiste binnenkijkers vol keukenverhalen.

bulthaup ligna recta
Van Schoonbekestraat 1
2018 Antwerpen
bulthaupantwerpen@lignarecta.be

Openingstijden

dinsdag t.e.m. vrijdag van 11u-18u
zaterdag van 11u tot 17u
maandag, zondag & feestdagen gesloten
steeds een bezoek mogelijk op afspraak