Bereikbaarheid

vanuit Gent : via de E17 Gent-Antwerpen, doorheen de Kennedytunnel Antwerpen binnenrijden. Vervolgens afrit 5a-Antwerpen-Centrum nemen en invoegen op de N113, de Leien. Na ongeveer 2900m rechts afslaan naar de Mechelsesteenweg. Na 750 m vindt u uw bulthaup-shop rechts op de hoek van de Van Schoonbekestraat met de Mechelsesteenweg.

vanuit Brussel : via de E19 Brussel-Antwerpen, doorheen de Craeybeckxtunnel Antwerpen binnenrijden. Vervolgens links aanhouden en invoegen op de N155. de Generaal Lemanstraat. De weg aanhouden rondom het Harmoniepark en de Mechelsesteenweg volgen. Na ongeveer 250m vindt u uw bulthaupshop links op de hoek van de Van Schoonbekestraat met de Mechelsesteenweg.

een private parking is voorzien in het gebouw (eerste parking links in de Van Schoonbekestraat). een telefoontje naar 03 290 33 44 volstaat om de poort te openen.


* Deze velden moeten worden ingevuld.

Akkoordverklaring gegevensgebruik

Ik ga ermee akkoord dat de gegevens die ik bij deze contactaanvraag heb doorgegeven worden gebruikt om mij te adviseren, productinformatie toe te sturen en serviceaanbiedingen per post, telefoon en e-mail te doen toekomen, alsmede dat deze gegevens worden gebruikt voor marktonderzoeksdoeleinden door.
Indien u verwerking en gebruik van uw gegevens op een later tijdstip wilt herroepen, neem dan contact op met Ligna Recta bvba, Van Schoonbekestraat 1, 2018 Antwerpen. U kunt ook een mailtje sturen naar: bulthaupantwerpen@lignarecta.be. Helaas kunnen we u daarna niet meer van informatie en advies voorzien.