Realty 19

donderdag 19 - vrijdag 20 september

bulthaup is trotse exposure partner van de professionele vastgoedbeurs Realty19. Op donderdag 19 en vrijdag 20 september verenigt zij alle professionals uit de Belgische vastgoedwereld op het Albertstrand in Knokke-Heist.

bulthaup staat wereldwijd gekend als innovatieve trendsetter in het premium keukensegment; en dit is ook de Belgische projectmarkt niet ontgaan. We nodigen u uit in The Real Meet by bulthaup, waar u via onze b1 keuken meteen de kracht van ons merk ontdekt.

Meer informatie vindt u op de website van Realty


events bij ligna recta

Als u dat wilt, nodigen we u graag uit voor de speciale culinaire en andere events in onze showroom.
Kom langs bij bulthaup ligna recta en ervaar zelf het verschil.


dit was batibouw 2018


dit was A'Track 2017

Begin oktober '17 openden wij onze deuren met een exclusieve primeur; een limited edition Haute Cuisine steakmis made by Florentine Kitchen Knives. bulthaup by ligna recta werkte voor deze [A.track] samen met Tomer Botner, de oprichter van Florentine Kitchen Knives (FKK), voor een exclusief ontwerp dat tijdens de nocturne onthuld zal worden. Ieder steakmes is handgemaakt volgens een gespecialiseerde procedure en kan herkend worden aan een perfecte balans, een duurzame precisie en het onmiskenbare design. In dit ontwerp verwijzen de kleuren en de materialen van het opvallende heft naar de kleuren en materialen die ook de showroom van bulthaup by ligna sieren.

De oplage van dit vlijmscherpe designmes is beperkt tot 150 stuks. Sets komen per paar of per 4 en worden vervaardigd uit Sandvik roestvrij staal. Dit mes zorgt voor de perfecte snede, keer op keer: een must binnen professionele keukens, een must voor haute cuisine. FKK wordt dan ook niet zonder reden door bekende professionele chefs en restaurants ondersteund


dit was batibouw 2017