batibouw 2018

Bezoek ons tijdens de 59ste editie van Batibouw van 22 februari tot en met 4 maart te Brussels Expo.

Openingsuren
Publieksdagen : van zaterdag 24 februari tot zondag 4 maart van 10u tot 18u30
Nocturne : donderdag 1 maart tot 23u
Professionele dagen : donderdag 22 februari van 10u tot 18u30 en vrijdag 23 februari van 10u tot 21u

U kan ons vinden in Paleis 11 - stand 317.


dit was batibouw 2017


Events bij ligna recta

Als u dat wilt, nodigen we u graag uit voor de speciale culinaire en andere events in onze showroom.
Kom langs bij bulthaup ligna recta en ervaar zelf het verschil.


A'Track 2017

[A.track] bewijst tijdens een zevende editie eens te meer dat interieurdesign leeft en floreert in Antwerpen. Zo is [A.track] hét parcours voor de liefhebbers van hoogstaande design, op zoek naar fascinerende creaties van en bijzondere ontmoetingen met (inter)nationale designers. Of u als designbewonderaar geïnteresseerd bent in meubilair, keukens, textiel, decoratie, verlichting, vloeren, accessoires of all of the above: [A.track] is een spraakmakend en ijzersterk parcours vol buitengewone revelaties.

Begin oktober openen wij onze deuren met een exclusieve primeur; een limited edition Haute Cuisine steakmis made by Florentine Kitchen Knives. bulthaup by ligna recta werkte voor deze [A.track] samen met Tomer Botner, de oprichter van Florentine Kitchen Knives (FKK), voor een exclusief ontwerp dat tijdens de nocturne onthuld zal worden. Ieder steakmes is handgemaakt volgens een gespecialiseerde procedure en kan herkend worden aan een perfecte balans, een duurzame precisie en het onmiskenbare design. In dit ontwerp verwijzen de kleuren en de materialen van het opvallende heft naar de kleuren en materialen die ook de showroom van bulthaup by ligna sieren.

De oplage van dit vlijmscherpe designmes is beperkt tot 150 stuks. Sets komen per paar of per 4 en worden vervaardigd uit Sandvik roestvrij staal. Dit mes zorgt voor de perfecte snede, keer op keer: een must binnen professionele keukens, een must voor haute cuisine. FKK wordt dan ook niet zonder reden door bekende professionele chefs en restaurants ondersteund

Bezoek bulthaup by ligna recta tijdens [A.track] en bewonder eveneens de bulthaup b+ Solitaires.

Deze functionele elementen doen de grenzen tussen keuken en woonruimte vervagen. We beleven onze mooiste momenten aan tafel en dankzij de bulthaup b+ Solitaires beperken die mooie momenten zich niet meer tot de keuken. U kan nu overal leefruimtes creëren dankzij het aluminium frame waarop drie massief houten elementen werden bevestigd. Een Solitaire personaliseert u met verschillende tabletten, schuiven, legplanken en onderzetters.
Heb je zin om ondergedompeld te worden in een wereld van design, ideeën en innovaties? Zet zaterdag 7 en zondag 8 oktober met stip in je agenda.