The most effective way
to do it, is to do it.
Let us make it for you.


Intimacy is about connection.

The Jane Table is idee van chef Nick Bril dat draait om private dining voor kleine groepen in een industrieel pand op de PAKT-site, gelegen naast restaurant The Jane in het Antwerpse Groen Kwartier. Nick Bril, headchef en mede-eigenaar van restaurant The Jane: “In the Jane brengen we topgastronomie, telkens voor een volledige bezetting van het restaurant en de bar. Hier verloopt alles gesynchroniseerd en afgemeten. The Jane Table is kleinschaliger, er is tijd voor direct contact met een klein gezelschap. Hier staat een intieme, huiselijke sfeer centraal en kan ik dicht bij de gasten zijn.”

bulthaup draagt de sfeer van samenkomen rond de tafel hoog in het vaandel. Een gepersonaliseerde, vrijstaande werkbank uit de b2 reeks van bulthaup werd gecombineerd met een kolomkastenwand in laminaat ‘platina’ uit de b3 reeks. De vrijstaande bulthaup b2 keuken roept een werkplaatsgevoel op. Nick Bril ziet zijn keuken in The Jane Table als een plaats om dichter bij zijn klanten te komen, maar ook als een labo waar hij nieuwe dingen kan testen en introduceren. De b2 werkbank sluit qua concept mooi aan bij dit opzet.


May your choices reflect your hope.

Voor de keukeninrichting stelde de bouwheer kwalitatieve materialen, soberheid, discretie en verfijnde afwerking voorop. Een puristisch keukeneiland, dat licht reflecteert door zijn geanodiseerde aluminium, en een vormgevende functionele wand zijn het resultaat.


There is beauty in simplicity.

Deze realisatie kwam tot stand na intens overleg met de klant. In de woning overheersen strakke lijnen in zwart, wit en hout. We kozen voor een tijdloos design, dat ruimte laat voor accentkleuren en reissouvenirs.


Don't be eye candy | be soul food.

Een keuken met een hart; een warm gevoel; een echte thuis. Ze raakt net daar waar ze moet, en biedt een ongelooflijke werkruimte voor de echte cuisinist. Een karakter waar de klant zich helemaal in herkent, een bulthaupkeuken op maat.


You are my home.

de keuken moest sober en strak zijn en een industri­ële karakter benadruk­ken, maar toch verfijning uitstra­len om in de rest van deze prachtige herenwoning te passen. de b3 roestvrijstalen keuken met een kastenwand witte laminaat en aluminium randen bleek hiervoor de meest geschikte oplossing.


A strong desire to explore the world.

This family is a chameleon. A space created by different impulses, affected by extravert influences and the need for everchanging atmospheres throughout all day and night.